Hlavní obsah

Dálnici D7 na Lounsku uzavřely nehody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Panenský Týnec
Aktualizováno

Dálnice D7 byla v pátek kvůli nehodám obousměrně uzavřená. Ve směru na Chomutov havaroval na 56. kilometru u Postoloprt na Lounsku kamion, který se vyprošťuje, vyznačena je objízdná trasa. Po nehodě dvou osobních a dvou nákladních aut u Panenského Týnce na Lounsku byl uzavřen směr na Prahu, před 13:00 policisté obnovili provoz jedním pruhem a kolony se rozjely.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Nehoda dvou náklaďáků a dvou osobních aut na dálnici D7 u Panenského Týnce

Článek

Nehody se staly krátce po sobě. Nehoda u Postoloprt se stala na stejném místě jako ve čtvrtek, kdy byla dálnice kvůli tomu na 13 hodin zablokovaná. Nyní na D7 na Lounsku byla ráno ledovka.

„Roli u obou pátečních nehod sehrála s největší pravděpodobností kluzká vozovka,“ uvedl mluvčí policie Jakub Mareš.

Záchranáři odvezli řidiče jednoho z osobních aut do nemocnice ve Slaném s podezřením na středně vážná zranění, informoval mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Havarovaný kamion na dálnici D7

Ve směru na Chomutov skončil převrácený kamion mimo vozovku. Dálnice byla uzavřená jen částečně, kvůli vyprošťování ji policisté zavřeli celou.

Provoz komplikovaly nehody i na dalších místech na dálnicích v Česku, například kvůli havarovanému kamionu byl na více než pět hodin přerušený provoz na dálnici D3 na Táborsku směrem na České Budějovice.

Policisté během čtvrtka zasahovali u 46 nehod, jeden člověk se zranil těžce a 12 lehce.

Namrzlé silnice na Moravě. Při nehodách se zranilo dvanáct lidí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám