Hlavní obsah

Dálnici D5 uzavřela vážná dopravní nehoda, přistával vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nehoda osobního vozu s kamionem uzavřela ve čtvrtek v poledne dálnici D5 u Vráže na Berounsku. Záchranáři ošetřili a transportovali do nemocnice dva lidi. K nehodě došlo krátce po poledni na 13. kilometru dálnice D5, ve směru na Plzeň. Ze zatím neznámých příčin se srazil osobní automobil s kamionem.

Nehoda D5 u BerounaVideo: Novinky

 
Článek

Na místo vyrazili hasiči, policisté i záchranáři. Ti navíc povolali vrtulník. Ženu museli hasiči vyprošťovat pomocí hydraulického zařízení.

„Žena utrpěla pohmožděniny v oblasti hrudníku, zad a horních končetin. Po zaléčení byla letecky přepravena do motolské nemocnice. Druhá osoba utrpěla lehké zranění a byla pozemní cestou převezena do téže nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Foto: Novinky

Nehoda D5 u Berouna

Dálnice musela být ve směru na Plzeň zcela uzavřena. Po odletu vrtulníku a odjezdu sanitek zprůjezdnili policisté jeden jízdní pruh, aby uvolnili cestu lidem, kteří uvízli v koloně. Dopravu pak policisté odkláněli na 10. kilometru na sjezdu na obec Loděnice. Od 15:00 jsou průjezdné oba pruhy.

Okolnosti nehody prošetřují policisté.

Na Olomoucku narazil autobus do domu, při nehodě se zranilo pět lidí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám