Hlavní obsah

Cyklistku na přejezdu srazil rychlík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lysá nad Labem
Aktualizováno

Na železničním přejezdu mezi Lysou nad Labem na Nymbursku a Otradovicemi ve středu odpoledne rychlík srazil a usmrtil cyklistku. Řekl to mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Nehoda uzavřela dvojkolejnou trať mezi Lysou nad Labem a Starou Boleslaví, vyplývá z webu Českých drah.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Rychlík jedoucí z Kolína do Ústí nad Labem ženu srazil krátce před 14.00. Přejezd, kde se nehoda stala, je podle Drápala bez závor zabezpečený signalizací.

České dráhy podle svého webu na trati mezi Lysou nad Labem a Starou Boleslaví nahradily vlaky autobusovou dopravou, jeden osobní vlak zrušily. Provoz by měl být obnoven kolem 17.00.

Na železničních přejezdech ve středních Čechách se dnes staly i další dvě nehody. Mezi Starou Hutí a Mokrovraty na Příbramsku se ráno při srážce vlaku se sanitkou lehce zranili dva lidé. Ve Všetatech na Mělnicku se na přejezdu se závorami dopoledne srazil nákladní vlak s autobusem, zraněn nebyl nikdo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám