Hlavní obsah

Cyklista srazil na Zlínsku chodce, zranil ho a z místa ujel. Pátrá po něm policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Tečovicích na Zlínsku ve čtvrtek hodinu před půlnocí srazil cyklista chodce, který šel po účelové komunikaci vedle silnice. Po srážce z místa odjel, přestože mu chodec řekl, že je zraněný. Policie po něm pátrá. Hledá také případné svědky nehody. Novinkám to řekla v pátek policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Foto: Policie ČR Zlín, Novinky

Místo nehody v Tečovicích

Článek

Cyklista jel podle ní ve směru od Malenovic do Tečovic po účelové komunikaci podél silnice, před ním šel po pravé straně chodec. Zřejmě se dostatečně nevěnoval řízení jízdního kola, protože při jízdě do chodce jdoucího před ním narazil.

„Oba aktéři po střetu upadli. Chodec utrpěl zranění, s nímž ho záchranáři převezli do nemocnice. Cyklista po pádu nasedl na jízdní kolo a odjel do Tečovic, aniž by zraněnému poskytl první pomoc,“ konstatovala mluvčí.

Svědci, kteří by mohli pomoci s odhalením cyklisty, se mohou přihlásit na lince tísňového volání policie. „Mělo by se jednat o muže střední postavy oblečeného v cyklistickém oblečení černo-oranžové barvy ve věku kolem čtyřiceti let, který na hlavě neměl nasazenou cyklistickou přilbu. Jeho jízdní kolo údajně nebylo osvětlené,“ informovala Kozumplíková.

Na Rakovnicku srazil řidič chodce

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám