Hlavní obsah

Cyklista po srážce vklouzl až do auta, beze slova se vysoukal ven a utekl

Právo, jr
Valašské Meziříčí

Až po pás se nechtěně ocitl uvnitř osobního vozidla cyklista, který autu nedal přednost na kruhovém objezdu ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku. Notně překvapená řidička okamžitě zastavila, ale než stačila s nezvaným návštěvníkem navázat kontakt, ten se z auta vysoukal ven a utekl.

Foto: Policie ČR

Cyklista se při srážce s autem dostal oknem až po pás dovnitř, pak se vysoukal ven a utekl.

Článek

„Ke střetu došlo v sobotu o tři čtvrtě na osm večer na kruhovém objezdu u autobusového nádraží ve Valašském Meziříčí. Cyklista jedoucí ke kruhovému objezdu po ulici Vsetínská nedal při vjíždění na objezd přednost v jízdě řidičce ve Škodě Octavii. Muž na kole narazil do pravých zadních dveří oktávky, pravděpodobně hlavou rozbil sklo a dostal se tak po pás dovnitř auta,“ popsala mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Překvapená řidička zastavila, a než se stihla muže zeptat, jestli mu nic není, tak se cyklista vysoukal ven z auta, popadl své jízdní kolo a bez jakéhokoli vysvětlení z místa nehody i s kolem odešel směrem do blízkého parku u městské knihovny. Přivolaní policisté po muži společně se strážníky městské policie pátrali, ovšem zatím bez výsledku.

„Žádáme svědky, kteří by nám mohli pomoci cyklistu ztotožnit, aby kontaktovali linku 158. Mělo se jednat o muže ve věku mezi 25–30 lety, který měl oblečené tričko a kraťasy tmavé barvy. Měl krátké vlnité vlasy světle hnědé barvy a na hlavě měl sluneční brýle,“ uvedla mluvčí.

Dechová zkouška byla u sedmadvacetileté řidičky Škody Octavie negativní, na jejím vozidle vznikla škoda asi 15 000 korun. Ze zavinění dopravní nehody je podezřelý cyklista.

Reklama

Výběr článků

Načítám