Hlavní obsah

Cyklista na Prostějovsku spadl namol opilý už při nasedání, policie dala kolo manželce

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezamyslice

Ranní vyjížďka na kole skončila pro muže z Prostějovska dříve, než začala. Záchranku a policii k němu přivolali svědci, protože to vypadalo, že měl nehodu. Nakonec se ukázalo, že muž spadl na zem sám, když opilý nasedal na kolo.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O zraněném muži se policie dozvěděla v sobotu kolem 7. hodiny, podle svědků ležel v ulici 1. máje v Nezamyslicích.

„Protože bylo podezření, že muž je obětí dopravní nehody, byli na místo se zdravotníky vysláni i policisté skupiny dopravních nehod,” sdělil v pondělí mluvčí policie František Kořínek.

Přibývá opilých cyklistů

Krimi

Osmapadesátiletý muž byl podle mluvčího viditelně opilý, dechová zkouška potvrdila 2,26 promile. Cyklista s výsledkem souhlasil a uvedl, že hodinu před pádem z kola vypil dvě piva a stejný počet panáků.

Rychlá piva a panáky, pak náraz do svodidel. Cyklista u Brna nadýchal přes tři promile

Krimi

„Dalším šetřením policisté zjistili, že se o dopravní nehodu nejedná, protože muž upadl již při nastupování na jízdní kolo, a k jízdě se tak vůbec nedostal. Další jízdu však policisté muži vzhledem k jeho stavu zakázali a jízdní kolo předali jeho manželce,” dodal Kořínek.

Reklama

Související články

Opilí cyklisté postrachem polských silnic

Zatímco před deseti lety se čtyři promile alkoholu v krvi považovaly v Polsku za smrtelnou dávku, v současnosti ani dvojnásobek není senzací. Tak extrémně...

Výběr článků

Načítám