Hlavní obsah

Cizinec na Třebíčsku napadl ženu nožem. Skončila v nemocnici

Třebíč

Nejprve na záchytku, pak do policejní cely a po zasedání soudu i do vazební věznice postupně putoval třiapadesátiletý muž, který ve čtvrtek odpoledne napadl o devět let mladší ženu. K činu došlo v obci Mastník na Třebíčsku v objektu bývalého statku. Za těžké ublížení na zdraví může cizinec strávit až deset let ve vězení.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Podle policistů mezi dvojicí nejprve došlo k hádce, načež muž přešel od slov k fyzickému útoku. „Ženu měl opakovaně udeřil do hlavy a poté na ni zaútočil nožem. Muž byl krátce po činu zadržen. Zraněná žena byla posádkou zdravotnické záchranné služby transportována do zdravotnického zařízení, kde zůstala hospitalizována,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Proti Cimickému chce svědčit na padesát žen

Krimi

Útočník byl po svém zadržení policisty tak opilý, že musel nejprve vystřízlivět na záchytce. Teprve poté, co byl schopen náležitě vnímat, si vyslechl obvinění.

Policie nenašla řidiče skútru, který měl zbít strážce národního parku

Krimi

„V sobotu 11. prosince se před Okresním soudem v Třebíči konalo vazební zasedání a obviněný muž byl vzat do vazby,“ dodala Čírtková s tím, že další okolnosti případu včetně motivu jsou zatím předmětem vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám