Hlavní obsah

Chtěl si vzít život skokem pod auto, vyzkoušel hned tři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LÍBEZNICE

Skoncovat se životem skokem pod auto se v úterý u Líbeznice nedaleko Prahy rozhodl osmadvacetiletý cizinec. Jedno mu ale nestačilo: vyzkoušel postupně tři vozidla, pokaždé ale sebevražedný pokus přežil. První dvě srážky přečkal dokonce bez viditelných zranění.

Článek

Muž se nejdříve vrhl pod kola Škody Felicie. Její řidič si ale podivného chování chodce všiml a zpomalil. Po střetu muž z místa nehody odešel. Řidič se nezranil, na autě škoda nevznikla. Podruhé se cizinec pokusil vzít si život zhruba o 280 metrů dál. Jeho podezřelé chování ale řidič přijíždějícího autobusu také zaregistroval a zpomalil.

Muž náhle přeběhl dva jízdní pruhy a do autobusu narazil. Než jeho řidič zastavil a vystoupil, aby zjistil, zda se chodci něco nestalo, ten z místa nehody opět zmizel. Ani na autobusu škoda nevznikla. Po dalších asi 800 metrech se neúspěšný sebevrah ukryl v levém příkopu a čekal na další auto.

Střet s přijíždějící avií, před níž z úkrytu skočil, odnesl zlomeninou nosu, pohmožděninami, odřeninami a masívním poškozením chrupu. Záchranná služba ho převezla do nemocnice. Jeho zranění bylo označeno za těžké, řekl středočeský policejní mluvčí. Řidič avie zraněn nebyl, na autě vznikla škoda 30 000 korun. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám