Hlavní obsah

Chtěl na Spartu s Liverpoolem. Fotbal neviděl a přišel o peníze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podvodníkovi naletěl pětatřicetiletý muž z Jesenicka, který chtěl vstupenky na čtvrteční fotbalový duel osmifinále Evropské ligy Sparty Praha s Liverpoolem. Zaplatil mu za ně, ale nedostal je a o peníze přišel. Obrátil se proto na policii. Bude-li pachatel dopaden, hrozí mu až dva roky za mřížemi. Novinky o tom informovala policejní mluvčí Ivana Skoupilová.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Muž podle ní koncem února reagoval na inzerci prodeje vstupenek na zmíněný fotbalový zápas v ceně 2550 korun za jeden lístek s tím, že má zájem o celkem čtyři. S inzerentem se dohodl na zaslání částky 10 200 korun převodem na účet.

„Následně obdržel zakoupené vstupenky na svůj e-mail, přičemž zjistil, že všechny lístky mají stejný QR kód. S tímto problémem obratem oslovil prodejce, který mu zaslané peníze vrátil zpět, ale nabídl mu jiné vstupenky na výhodnější místa v hledišti,“ uvedla mluvčí.

Tato nabídka mladého muže zaujala natolik, že s koupí souhlasil a zaslal převodem ze svého účtu dvě platby v celkové výši 12 400 korun. „Po zaplacení mu však vstupenky nepřišly a podvodník s ním přestal komunikovat,“ dodala Skoupilová.

Chtěla lístky na derby pražských „S“. Nemá nic a ještě přišla o peníze

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám