Hlavní obsah

Chtěla lístky na derby pražských „S“. Nemá nic a ještě přišla o peníze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zábřeh

Na fotbalové derby pražských „S“, tedy Slavie a Sparty, které se uskuteční 3. března na stadionu Sparty, se chtěla podívat žena ze Zábřehu na Šumpersku. Zareagovala proto na inzerát nabízející dva lístky na tento atraktivní ligový duel. Naletěla ale podvodníkovi. Vstupenky jí nedodal a ještě ji připravil o peníze, které za ně zaplatila. Policie po něm pátrá.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Derby pražských „S“. Ilustrační snímek

Článek

Novinky o tom v úterý informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová. Prodejce, který vystupoval pod ženským jménem, podle ní prodával jeden lístek za částku 1500 korun. Domluvili se na zvýhodněné ceně 2500 korun za oba dva lístky.

„Mladá oznamovatelka zaplatila nejprve jeden lístek s tím, že pokud vše proběhne, jak má, koupí i druhý. Poslala tedy 1500 korun na účet prodejce a čekala,“ uvedla mluvčí.

Neznámá pak s poškozenou po zaslání peněz ještě jednou komunikovala a pak se odmlčela. „Na dodání lístku čekala žena marně, proto se obrátila na policisty z obvodního oddělení Zábřeh, kteří případ zaevidovali a šetří ho jako přestupek proti majetku,“ dodala Zajícová.

Nedělní derby je již delší dobu vyprodané.

Derby Slavia–Sparta: Policie měla práci i po zápase

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám