Hlavní obsah

Chodec vystoupil ze tmy a řidič neměl šanci zastavit. Policie zveřejnila varovné video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policejní prezidium zveřejnilo ve středu na Facebooku krátké video z Prahy. Je na něm zaznamenán střet s chodcem, kterého řidič neměl šanci vidět. Byl v černém a bez reflexních prvků. Muž na místě zemřel.

Řidič srazil "neviditelného" chodceVideo: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala již 17. prosince odpoledne na ulici Kunratická spojka nedaleko zastávky Na Proutcích. Chodec dle policie vešel přímo pod auto a řidič již neměl žádnou šanci střetu zabránit. Navíc ho neviděl.

Muži šli po silnici v tmavém oblečení. Jednoho zabilo auto

Krimi

„Chodec utrpěl vážné poranění, kterému na místě podlehl. Jako viník nehody byl označen právě 55letý chodec, který přecházel silnici, kde neměl, a navíc neměl žádné reflexní prvky,“ řekl Novinkám mluvčí policie Richard Hrdina.

Auto v centru Prahy srazilo dva chodce

Krimi

Policie k videu na Facebooku napsala: „Nebyl vidět a řidič opravdu věštit neumí. Zastavit na místě během necelé vteřiny opravdu nejde. Odrazka za pár korun mu mohla zachránit život. Byť nehodu zavinil chodec, který ji bohužel zaplatil životem, osádce vozu se bude ten okamžik v hlavě ‚přehrávat‘ ještě dlouho.“

Foto: Policie ČR

Řidič srazil chodce, který nebyl vidět.

Reklama

Výběr článků

Načítám