Hlavní obsah

Chodec našel na Českokrumlovsku mrtvolku novorozence

Právo, fal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÝ KRUMLOV

Mrtvolku novorozence našel ve čtvrtek dopoledne náhodný chodec na Českokrumlovsku. Tělíčko leželo pohozené několik desítek metrů od silnice mezi Kladenským Rovným a odbočkou na obec Skláře.

Článek

Právu to v pátek sdělila českokrumlovská policejní mluvčí Michaela Pavlíčková s tím, že přesný čas ani příčina smrti není prozatím známa. „Tělíčko se nacházelo v porostu, u lesní cesty,“ uvedla mluvčí.

Podotkla, že kriminalisté potřebují spolupráci lidí, a proto žádají občany, kteří v období od půlky letošního srpna do 4. září viděli v těchto místech stát vozidlo, či se někoho pohybovat, aby jim tyto informace předali na telefonní číslo 974 23 23 23, na tomto telefonu je i záznamník, či na linku 158. „Důležitý může být také poznatek o ženě, která byla těhotná, nyní již není, ale dítě nemá,“ doplnila Pavlíčková.

Místní obyvatelé jsou z nálezu v šoku. „Něco takového bych tu nečekala. Je to hrozná věc, ani tomu nemohu uvěřit. Úplně mě mrazí v zádech. Doufám, že bude tato žena co nejdříve nalezena a řádně potrestána,“ sdělila Právu jedna ze starousedlic Kladenského Rovného.

Silnice u níž bylo tělíčko nalezeno, je poměrně hojně využívána. Vede z Českého Krumlova směrem k rekreační oblasti Lipna nad Vltavou a dále k rakouské hranici. Prostitutky tu však nestávají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám