Hlavní obsah

Chodec na jihu Čech šel večer v tmavém oblečení po špatné straně silnice. Srazilo ho auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český Krumlov

Policisté hledají svědky dopravní nehody, k níž došlo minulý týden na Českokrumlovsku. Řidič Škody Rapid na silnici třetí třídy mezi Velešínem a Netřebicemi srazil chodce, který skončil v nemocnici. Chodec šel podle policie po nesprávné straně vozovky a neměl na sobě reflexní prvky.

Foto: Policie ČR, Novinky

Na vozidle vznikla při srážce škoda za desítky tisíc.

Článek

Nehoda se stala minulý týden v úterý okolo půl sedmé večer. Chodec při ní utrpěl zranění a záchranáři ho převezli do českobudějovické nemocnice.

„Dechová zkouška u řidiče vozidla vyšla s negativním výsledkem. Dosavadním šetřením bylo zjištěno, že před střetem měl jít chodec po nesprávné straně vozovky a navíc na sobě měl mít tmavé oblečení bez reflexních prvků,“ sdělil ve středu Novinkám mluvčí českokrumlovské policie Miroslav Šupík.

Na vozidle vznikla při srážce škoda za více než padesát tisíc korun.

Foto: Policie ČR, Novinky

U nehody zasahovali policisté i zdravotní záchranáři.

Policisté nyní žádají případné svědky, především řidiče, kteří v uvedenou dobu místem dopravní nehody projížděli, zda by jim mohli poskytnout své poznatky, případně záznamy z palubních kamer.

S nimi se mohou dostavit na služebnu v Tovární ulici v Českém Krumlově, nebo mohou zavolat na telefonní číslo 974 232 250.

Auto srazilo na Tachovsku chodce, ten utrpěl těžká zranění hlavy

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám