Hlavní obsah

Bujarý mejdan v Pardubicích vyšel pětici draho. Na pokutách zaplatili 26 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Bujarý mejdan zaměstnal o víkendu pardubické strážníky. Pětice mladých lidí dělala hluk a neštítila se na strážníky plivat z balkonu. Celkem dostali pokutu ve výši 26 300 korun.

Foto: Městská policie Kladno

Ilustrační foto

Článek

Party se rozjela v noci na sobotu v sídle jedné z pardubických firem. Mladíci vystrčili na ulici reproduktor a pustili hlasitou hudbu, přitom ještě pokřikovali na kolemjdoucí.

Řidič po nehodě v Pardubicích pokračoval v jízdě s uvolněnou kapotou

Krimi

Velkou výzvou pak pro ně byla hlídka, která se objevila u domu. „Drsné vulgarity doplnili pliváním a smíchem, že na ně strážníci nemůžou. Jenže to se spletli. Hlídka nelenila a vyrozuměla správce budovy, který i ve dvě ráno ochotně poskytl strážníkům klíče a doprovod,“ uvedla mluvčí strážníků Lucie Klementová.

Opilý muž v Pardubicích ležel v kolejišti ve chvíli, kdy přijížděl vlak

Krimi

Mladíci a jedna dívka ve věku okolo 23 let najednou začali spolupracovat. Hlídka jim spočítala prohřešky, a to nejen rušení nočního klidu, ale také hrubé chování, plivání a vulgarity. Sedm tisíc korun zaplatili tři muži, organizátor pět tisíc a dívka 300 korun, protože se snažila jejich chování umravňovat. Celkem jim strážníci uložili pokutu ve výši 26 300 korun.

Samozřejmostí bylo informování majitele firmy, který chce podle strážníků řešit opakované porušení nájemních pravidel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám