Hlavní obsah

Chlapec se v Libčicích propadl do studny, letěl pro něj vrtulník

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U vlakového nádraží v Libčicích nad Vltavou v okrese Praha-západ spadl v pondělí večer patnáctiletý chlapec do studny. Ven ho museli vyprostit hasiči a do nemocnice ho záchranáři transportovali vrtulníkem.

BEZ KOMENTÁŘE: Pád chlapce do studny v Libčicích nad VltavouVideo: Novinky

 
Článek

Do ulice K nádraží vyjely čtyři jednotky hasičů, záchranáři a policisté. Podle prvotních informací se chlapec pohyboval po betonovém víku studny před budovou nádraží u stanice Libčice nad Vltavou, když se pod ním poklop propadl. Zasekl se ve zhruba osmimetrové hloubce nad vodní hladinou.

Hasiči chlapce vyprostili zhruba po hodině a předali ho do péče záchranářů. „Po vyproštění zasahující lékař chlapce vyšetřil, zjistil u něj poranění hrudníku a hlavy. Chlapec byl navíc podchlazen, záchranáři jej zaintubovali a po připojení na umělou plicní ventilaci ho letecky transportovali do jedné z pražských nemocnic,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Policisté uzavřeli okolí studny páskou a případem se dále zabývají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám