Hlavní obsah

Chci umřít, řekla žena kolemjdoucí v Pardubicích a dala jí svého psa. Policie po ní pátrá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Policie již třetí den pátrá po 57leté ženě z Pardubic, u které panují obavy, že chce skoncovat se životem. Na pohřešovanou upozornila žena, která ji souhrou okolností potkala při procházce s dítětem, načež od ní dostala psa s prosbou, ať je o něj postaráno.

Foto: Policie ČR

Policie hledá ženu z Pardubic

Článek

O pátrání ve čtvrtek informovala mluvčí policie Eva Maturová.

„Pohřešovaná předala v úterý na ulici psa náhodné kolemjdoucí i s prosbou, ať se o psa postará,” uvedla mluvčí s tím, že žena jí bez dalších podrobností řekla, že chce skoncovat se životem.

„Překvapená maminka s dítětem byla zaskočená, snažila se ženu zastavit, to se jí nepovedlo, proto zavolala na policii,” zmínila Maturová.

Mladíka, který skočil do rozbouřené Tiché Orlice, našli utonulého

Krimi

Totožnost majitelky zvířete se podařilo zjistit díky psí známce, ženu se však zkontaktovat nepodařilo  a rovněž rodina o ní žádné zprávy nemá.

Zatím poslední stopy policisty přivedly k parku Na Špici, kde ležel ženin telefon.

Senior odjel bez manželky domů. Zmatené ženě pomáhali strážníci tří měst

Krimi

„Pokud jste tuto osobu zahlédli, neprodleně volejte pardubickým policistům přes tísňovou linku 158,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Policisté našli hledanou 13letou dívku

Policie našla 13letou dívku z Benešovska, po níž pátrala v systému Dítě v ohrožení. Dívka v úterý ráno doma zanechala dopis, že odchází. Nalezena byla ve...

Policie našla hledaného 12letého chlapce

Policie díky svědkům vypátrala 12letého chlapce z Babic u Říčan. Naposledy byl viděn ve středu kolem třetí hodiny odpoledne v Praze 2 na dětském hřišti...

Výběr článků

Načítám