Hlavní obsah

Černé audi natlačilo auto před sebou do příkopu a ujelo. Policie z Jihlavska hledá svědky podivné nehody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlávkov

Útok na fantazii nabízí pondělní dopravní nehoda mezi dvěma vesničkami na Jihlavsku. K vyšetření podivného střetu dvou aut, jedoucích ve stejném směru, by policie potřebovala svědky.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Policie ČR

Článek

Nehoda se odehrála v pondělí krátce po poledni mezi obcemi Šimanov a Hlávkov.

„Černé vozidlo Audi Q7 jelo ve směru k obci Hlávkov a narazilo do před ním jedoucího vozidla Honda. Oba vozy takto pokračovaly ještě několik desítek metrů, následně byl vůz Honda vytlačen do silničního příkopu. Vůz Audi poté z místa nehody ujel,“ shrnula dosavadní poznatky policie její mluvčí Jana Kroutilová.

Řidič vozu, který přetlačovanou prohrál, neutrpěl zranění vyžadující lékařské ošetření. Na jeho voze vznikla škoda odhadovaná na sto tisíc korun. Podle policie byl tento muž střízlivý.

Zatím neznámý šofér druhého auta odjel do Hlávkova, kde vůz odstavil a odešel.

K vyšetření záhady by se policistům nyní hodilo svědectví. S ním se mohou na linku 158 obrátit buď řidiči projíždějících aut, zejména těch, která jsou vybavena palubními kamerami, anebo osob, které zahlédly jak situaci předcházející nehodě či přímo nehodu, anebo těch, které zaregistrovaly řidiče vozu Audi po zastavení v obci Hlávkov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám