Hlavní obsah

Čelní střet na Orlickoústecku nepřežil řidič audi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lanšperk

K tragické nehodě došlo v pondělí odpoledne pět minut před půl pátou na silnici druhé třídy 360 u Lanšperka na Orlickoústecku. Při dopravní nehodě došlo ke srážce vozu Audi a nákladního vozidla Scania. Řidič osobního vozu nehodu nepřežil, zemřel na místě.

Foto: Policie ČR

Řidič audi nehodu nepřežil.

Článek

„Vozidlo Audi jelo ze směru od Lanšperka na Dolní Dobrouč, nákladní vozidlo jelo opačným směrem. Třiadvacetiletý řidič osobního vozidla na místě dopravní nehody zemřel, jeho devatenáctiletá spolucestující byla letecky transportována do Fakultní nemocnice v Hradci Králové,“ uvedla tisková mluvčí Andrea Muzikantová.

Třiačtyřicetiletý řidič nákladního vozidla z nehody vyvázl bez zranění. Dechová zkouška u něho vyšla negativně, u zemřelého byl nařízen odběr krve.

„Přesné příčiny a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření dopravních policistů. Osobní vozidlo policisté zajistili ke znaleckému zkoumání,“ dodala Muzikantová s tím, že silnice je v místě dopravní nehody na několik hodin uzavřená.

Reklama

Výběr článků

Načítám