Hlavní obsah

Vražda ženy v Dolním Dvořišti: Policie vypátrala hledaného muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dolní Dvořiště
Aktualizováno

Policisté při pátrání po vrahovi 44leté ženy z Dolního Dvořiště na Českokrumlovsku hledali muže, kterého označili jako důležitého svědka. Byl podle nich prokazatelně v blízkosti místa činu. Muže se podařilo najít, podrobnosti k jeho svědectví policie nesdělila s tím, že vyšetřování pokračuje. Jako pachatele zatím policie nikoho konkrétního neoznačila.

Foto: Policie ČR

Po muži pátrali policisté se samopaly.

Článek

Kriminalisté ve středu ráno informovali o tom, že hledají svědka, odpoledne pak na síti X uvedli, že se ho krátce před polednem podařilo vypátrat.

K poděkování veřejnosti za pomoc připojili fotografii z pátrání, kde jsou policisté ozbrojení samopaly kdesi v terénu.

Podrobnosti k muži a jeho svědectví policie nezmínila s tím, že kriminalisté na případu nadále pracují a vyhodnocují stopy.

Svědectví muže vyšetřovatelé sháněli proto, že podle jejich dosavadních poznatků byl prokazatelně v okolí místa činu v době, kdy se stala vražda. Z čeho přesně vycházeli, tedy zda se jednalo o svědectví lidí, případně kamerové záznamy, policisté nezmínili.

Policisté honí podezřelého z vraždy ženy v Dolním Dvořišti

Krimi

Případ se týká nálezu mrtvé ženy, kterou v pondělí pozdě odpoledne našel v jednom z pokojů v penzionu její známý.

Podle informací Práva měl hledaný muž bohatou trestní minulost, jednalo se o krádeže i drogové delikty. Reportérovi Novinek se v úterý podařilo mluvit s manželem zavražděné ženy. Muž rumunské národnosti uvedl, že pachatelem by mohl být jistý Aleš.

Zda policie s tímto podezřením pracuje, nespecifikovala. Stejně nepřiblížila, zda může jít o stejného muže, který policistům v úterý unikal a zakládal požáry v blízkém Bujanově.

Mladá prostitutka nalezená u silnice zřejmě nezemřela násilnou smrtí

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám