Hlavní obsah

Bulhar si v plzeňském obchodě třel penis o kalhotky, dohodl se na pěti měsících vězení

Když jsem pod drogami, pohltí mě různé sexuální fantazie. Tak v úterý před Okresním soudem v Plzni vysvětloval Miloslav Mikov, proč si letos v únoru v obchodě před několika ženami třel penis o dámské kalhotky. Šestatřicetiletý cizinec se doznal a dohodl se se státním zástupcem na pětiměsíčním vězení a následném vyhoštění z ČR.

Obžalovaný Bulhar před soudem Video: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„Obžalovaný si na prodejní ploše s oblečením třel penis o dámské kalhotky, které vzal z regálu. Pohyboval se přitom v blízkosti dvou zákaznic, které jeho jednání viděly,“ konstatoval samosoudce Boris Valový.

Podle něj byl cizinec za podobné jednání loni v červnu odsouzen v Liberci. „V rámci trestu dostal uloženu ochranou sexuální léčbu ambulantní formou, kterou vůbec nenastoupil,“ konstatoval soudce.

Jiný než nepodmíněný trest tak pro Bulhara nepřipadal v úvahu. Státní zástupce Michal Klíma požadoval za výtržnictví uložení šesti měsíců do věznice s ostrahou.

S ohledem na ochotu obžalovaného uzavřít dohodu o vině, což je výrazná polehčující okolnost, nakonec ubral z původně navrženého trestu jeden měsíc.

„Trest je s ohledem na všechny okolnosti případu přiměřený,“ uvedl soudce s tím, že neměl důvod sjednanou dohodu neschválit.

Hlídač přidával kolegyni do kávy uspávadlo. Pak se na ní měl ukájet

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám