Hlavní obsah

Hlídač přidával kolegyni do kávy uspávadlo. Pak se na ní měl ukájet

– Plzeň

Často se jí stávalo, že když v práci popíjela kávu v přítomnosti svého kolegy, padla na ni únava a během chvilky usnula. Když se probrala, její parťák na ní ležel přitisknutý a osahával ji na prsou a strkal ruku pod kalhotky.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle státního zástupce 64letý zaměstnanec plzeňské bezpečnostní agentury během společné služby ženě tajně přidával do kávy uspávadlo, aby se pak na ní mohl sexuálně ukájet.

Případ by měl soud začít projednávat tento měsíc. Obviněnému muži hrozí za znásilnění až deset let vězení. Z obžaloby, do které mělo Právo možnost nahlédnout, vyplývá, že k sexuálním atakům mělo docházet opakovaně od dubna do srpna loňského roku.

Policie zadržela podezřelého ze znásilnění pěti dětí v Praze

Krimi

„Obviněný v kanceláři budovy soukromé bezpečnostní služby přidával poškozené nejprve do jídla a pak opakovaně do pití omamnou látku. Poté, co žena usnula, pokoušel se ji vysvléci z kalhot a osahával ji na prsou a na pochvě,“ popsal žalobce jednání Luboše V.

Žena se při mužových dotecích a hlasitém funění vždy po nějaké době probrala a okamžitě jej od sebe odstrčila. Sama podle svých slov zpočátku vůbec neměla tušení, že za jejím spánkem stojí právě kolega.

Otrávený pohár

„Vždy se ke mně choval slušně. Několikrát mi řekl, že se mu líbím, ale nečinil mi žádné návrhy,“ uvedla žena. Poprvé ji měl muž přimíchat uspávadlo do ovocného poháru, který sám připravil.

„Bylo to loni na jaře během společné služby. Udělal pro oba jahody se šlehačkou a ananasem. Snědla jsem celý pohár, i když byl na dně hořký. Přičítala jsem to chuti ananasu. Během chvilky jsem byla strašně unavená, chtělo se mi hrozně spát a přestala jsme úplně koordinovat pohyby,“ popisovala strážná situaci.

Čech se skrýval na Bali, kde podle obžaloby týral mladou krajanku. Soud ho osvobodil

Krimi

„Kolega mi pomohl dojít do vedlejší místnosti, kde jsem okamžitě usnula. Když jsem se probrala, ležela jsem na boku a on těsně za mnou. Měla jsme rozepnuté kalhoty a cítila jeho prsty pod kalhotkami. Tak jsem mu ruku odstrčila a řekla, aby toho nechal,“ popisovala žena další sled událostí.

Stejný scénář se pak odehrával při dalších službách po vypití kávy s uspávadlem. „Pokaždé, jakmile jsem se probudila, sahal mi na prsa, hrozně u toho funěl a dělal kopulační pohyby. Když jsem ho odstrčila a řekla, ať vypadne, tak to udělal. Také jsem se ho zeptala, co to má znamenat. Na to mi odpověděl, že mi přeci říkal, že se mu líbím,“ vypověděla dále žena.

Poslanci: Definujte nově znásilnění

Domácí

Postupně u ní sílilo podezření, že jí kolega dává něco do kávy. „Měla jsem takový zvyk, že jsem si uvařila kávu, trochu se napila a pak jela zkontroloval objekty. Když jsem se vrátila, tak jsem dopila ten zbytek. Loni v prosinci jsem ale předstírala, že jsem kávu dopila, ale ve skutečnosti jsem ji přelila do skleničky. Na dně hrnku zůstala malá bílá zrníčka. Tak jsem na kolegu udeřila, že mám vzorek té kávy, a on se přiznal, že mi tam něco hodil, abychom byli veselí,“ pokračovala poškozená s tím, že následně vše oznámila na policii.

Prý se chtěl pomstít za drby

Obviněný muž vyšetřovatelům přiznal pouze to, že ženě do kávy přimíchal prášek, aby se jí udělalo špatně. Tvrdil, že se jí chtěl pomstít za to, že o něm údajně na pracovišti roznášela drby.

„Hodil jsem jí do kafe rozdrcený bílý prášek, který jsem koupil od neznámého chlapíka v Praze. Tomu jsem řekl, že potřebuji něco, po čem by byl člověk malátný, a hlavně aby zvracel a bolelo ho břicho,“ hájil se obviněný muž, u kterého znalci nezjistili žádnou úchylku.

„Za své jednání je plně zodpovědný. Jeho rozpoznávací a ovládací schopnosti byly plně zachovány,“ stojí v jejich posudku. Podle zjištění Práva byl za podobné jednání už v minulosti odsouzený. Před 12 lety připravil kávu s uspávadlem ženě, se kterou vedl přijímací pohovor kvůli práci. Když usnula, vykonal na ní soulož.

Reklama

Výběr článků

Načítám