Hlavní obsah

Bránila jsem přítele, hájí se dívka obžalovaná z vraždy seniora. Skončila ve vazbě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do vazby poslal ve středu soud 21letou dívku, která podle policie o víkendu ubodala přítele své babičky v jeho bytě v Klatovech. Dvaasedmdesátiletý senior po útoku nožem na místě zemřel.

Klatovský okresní soud rozhoduje o vazbě 21leté ženy, kterou policisté obvinili z vraždy nevlastního dědečka.Video: Klára Mrázová, Novinky

 
Článek

„Vyhověl jsem návrhu státního zástupce, protože je tady obava, že obviněná uprchne nebo se bude skrývat, aby se tak vyhnula trestnímu stíhání, neboť jí hrozí vysoký trest,“ uvedl soudce Petr Sperk.

Podle zjištění Novinek se dívka hájila tím, že na seniora zaútočila v sebeobraně poté, co údajně fyzicky napadl jejího přítele. „Měla jsem strach o jeho život. Je mi to hrozně líto,“ tvrdila u výslechu.

Že byla v době vraždy v bytě oběti se svým 23letým partnerem, potvrdila i policie. Později uvedla, že muž byl propuštěn ze zadržení, neboť nic nezákonného neudělal.

Byli pod vlivem drog a alkoholu

K incidentu došlo v neděli večer. Policisté popsali, že pár se s mužem pohádal a následně ho napadl.

„Po napadení pak žena i její partner z místa utekli. Okamžitě jsme tedy zahájili pátrací akci, která vedla k úspěšnému zadržení dvojice v blízkosti místa činu. Po zatčení byla u obou osob provedena dechová zkouška a orientační drogový test – v obou případech pozitivní,“ uvedla policie v tiskové zprávě.

Z vraždy seniora v Klatovech obvinili policisté 21letou dívku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám