Hlavní obsah

Z vraždy seniora v Klatovech obvinili policisté 21letou dívku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z nedělní vraždy seniora v Klatovech obvinili policisté v pondělí jednadvacetiletou ženu. Senior, který byl přítelem dívčiny babičky, zemřel na bodná poranění. Dívku policisté zadrželi už v neděli spolu s jejím třiadvacetiletým partnerem. Ten byl v pondělí propuštěn.

Foto: Policie ČR

Místo činu v Klatovech

Článek

„Zahájili jsme trestní stíhání 21leté ženy jako obviněné ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy a budeme podávat podnět k jejímu vazebnímu stíhání,“ uvedla v pondělí večer policie.

Spolu s dívkou byl v neděli večer zadržen i třiadvacetiletý muž, toho ale policisté v pondělí propustili, podle nich nespáchal nic nezákonného, na pobodání se nepodílel.

Policisté popsali, že pár se s mužem v neděli večer pohádal a následně ho napadl. „Po napadení pak žena i její partner z místa utekli. Okamžitě jsme tedy zahájili pátrací akci, která vedla k úspěšnému zadržení dvojice v blízkosti místa činu. Po zadržení byla u obou osob provedena dechová zkouška a orientační drogový test – v obou případech pozitivní,“ popsali policisté.

Státní zástupce podá pro dívku návrh na vazbu.

Vražda v Klatovech: Policie zadržela dva podezřelé

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám