Hlavní obsah

Bestiální vrah kvůli penězům ubodal barmanku

Právo, Rudolf Prchal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM

Ústeckou městskou čtvrtí Krásné Březno obchází strach. V noci z pátku na sobotu ve zdejší herně baru Laguna dosud neznámý vrah nemilosrdně ubodal 36letou barmanku.

Foto: Lucie Pumprová
Článek

"Motivem činu byla pravděpodobně loupež. Z herny totiž zmizela tržba ve výši několika tisíc korun. Případ vyšetřují kriminalisté z ústecké krajské policejní správy," řekla v pondělí Právu severočeská policejní mluvčí Jarmila Hrubešová.

Neblahé tušení už měli kolegové barmanky, kteří se v sobotu ráno při střídání směny nemohli do herny dostat. Dveře byly zamčené a jejich zámek viditelně poškozený, a tak hernu museli násilím otevřít přivolaní policisté. Uvnitř pak našli zakrvácenou mrtvou ženu. Lékař rychlé záchranné služby už mohl pouze konstatovat smrt.

V nonstop podnicích v komplexu dosud nazývaném Prior často dochází k násilnostem. "Pořádně rušno je tady hlavně, když se berou sociální dávky a výplaty," řekla v pondělí Právu obyvatelka zdejší Keplerovy ulice s tím, že do krásnobřezenských heren chodí hlavně cizinci a sociálně slabší občané.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám