Hlavní obsah

Během dne narazil řidič s BMW do dvou aut, vždy z místa ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policisté hledají svědky dvou dopravních nehod v Olomouci. V obou případech řidič vozidla BMW X5 narazil do aut a z místa ujel. Byl dopaden, ale k objasnění bližších okolností kolizí potřebují policisté svědecké výpovědi. Novinkám to ve středu sdělil policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Policie ČR, Novinky

Během dne stihl řidič BMW narazit do dvou aut

Článek

K nehodám došlo v úterý. První se stala krátce před devátou dopoledne na ulici U podjezdu. „Řidič vozidla BMW X5 si neponechal dostatečnou vzdálenost za před ním jedoucím vozidlem Škoda Octavia a narazil do něj. Poté zastavil a řidičce octavie sdělil, že přejedou na parkoviště, aby netvořili překážku. Následně usedl do vozidla a z místa nehody ujel. Policisté jej však zanedlouho vypátrali. V danou chvíli netušili, že se s ním o pár hodin později opět setkají,“ uvedl mluvčí.

Foto: Policie ČR, Novinky

Při první nehodě narazil řidič svým vozem do vozidla Škoda Octavia

„Téhož dne odpoledne jsme přijali oznámení o poškození osobního vozidla Toyota na parkovišti před nákupním centrem Bělidla v Pavlovické ulici. Osm minut po patnácté hodině řidič vozidla BMW X5 měl nejprve narazit do zaparkovaného vozidla Toyota Auris a následně z místa nehody ujet. I v tomto případě policisté vozidlo vypátrali. Jednalo se o stejný vůz BMW jako při dopolední dopravní nehodě. Opodál postával i stejný řidič,“ konstatoval Hejtman.

Foto: Policie ČR, Novinky

Při druhé nehodě narazil řidič svým vozem do vozidla Toyota Auris

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se podle něj obracejí na svědky nehod, aby se přihlásili na lince 158. „Zároveň žádáme řidiče, kteří v danou dobu projížděli místy dopravních nehod a disponují videozáznamy z palubní kamery, aby nám je poskytli,“ doplnil policejní mluvčí.

Čelní střet na Domažlicku: Mrtvý řidič, zraněná spolujezdkyně

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám