Hlavní obsah

Bagr srazil a usmrtil chodce na Prostějovsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Okolnosti tragické nehody vyšetřují policisté na Prostějovsku, kde bagr srazil staršího muže, který na místě podlehl rozsáhlým zraněním. Nehodu s bagrem řešili také záchranáři v Praze, když lžíce pracovního stroje zavalila a těžce poranila muže. Zdravotníci ho nakonec úspěšně resuscitovali a přepravili do nemocnice.

Foto: Novinky

Záchranka ošetřila muže, kterého zavalila lžíce bagru

Článek

Tragédie na Prostějovsku se stala ve čtvrtek krátce před 11. hodinou v obci Suchdol. Bagr srazil chodce, který utrpěl zranění neslučitelná se životem.

„Podle prvotních informací si obsluha bagru zřejmě nevšimla seniora pohybujícího se za strojem. Nicméně, co přesně se na místě stalo, policisté nyní zjišťují,” sdělila mluvčí policie Marie Šafářová.

Mluvčí záchranky Lucie Mikisková ČTK řekla, že na místo byla přivolána letecká záchranná služba, muž ale kvůli devastujícím poraněním zejména hlavy na místě nehody ještě před příletem vrtulníku zemřel.

Dělník na stavbě u Prahy spadl z výšky a vážně se zranil, letěl pro něj vrtulník

Krimi

Další nehodu s bagrem vyšetřují policisté v Praze-Štěrboholech. Ve svozovém dvoře v ulici K Lesíku zavalila lžíce bagru muže.

„Posádka záchranářů společně s lékařem resuscitovala muže po vážném úrazu,” informovala mluvčí záchranářů Jana Poštová s tím, že oživovací práce převzali od hasičů.

Po zajištění dýchacích cest se nakonec u muže podařilo obnovit životní funkce. Následoval transport do nemocnice.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám