Hlavní obsah

Automobilová pumpa na beton narazila na Rokycansku do stodoly. Řidič nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kriminalisté vyšetřují nehodu, která se stala v pondělí odpoledne v Mýtě na Rokycansku. Jednačtyřicetiletý řidič nákladní pumpy na beton zřejmě zkolaboval a poté narazil do stodoly. Resuscitace, jež trvala desítky minut, byla neúspěšná.

Dopravní nehoda.Video: Klára Mrázová, Právo

 
Článek

K nehodě vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému krátce před půl druhou. Podle zjištění Práva se muži pravděpodobně udělalo špatně a on následně havaroval. „Narazil do stromu a pak ještě do stodoly u sousedů, kde zůstal s vozem zaklíněný,“ popsala žena z vedlejšího domu.

Michal Holeček za krajské hasiče uvedl, že se jednalo o automobilovou pumpu na beton. „Jednotka ze Zbirohu, která na místo dorazila jako první, řidiče vyprostila a předala zdravotníkům,“ uvedl.

Mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová doplnila, že resuscitace trvala desítky minut. „Lékař bohužel konstatoval smrt. Podle něj mohla nehodu způsobit náhlá zdravotní indispozice,“ sdělila.

Mluvčí krajské policie Dagmar Brožová doplnila, že událostí se zabývají rokycanští kriminalisté. „Vozidlo je stále zaklíněné ve stodole, bude ho vyprošťovat speciální technika,“ konstatoval Holeček.

Náklaďák převážející bagr sundal na Znojemsku podvalníkem motorák z kolejí

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám