Hlavní obsah

Auto začalo po hromadné nehodě na Olomoucku hořet. Požár uhasili řidiči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pět vozidel havarovalo ve středu ráno u Krčmaně na Olomoucku. Hromadná nehoda zablokovala silnici I/55 z Olomouce ve směru na Přerov. Dva lidé byli zraněni, záchranáři je převezli do nemocnice.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Bez zdroje

Auta po srážce hořela, řidiči je uhasili.

Článek

K nehodě došlo kolem půl osmé ráno. „Jedna dodávka začala po srážce hořet, požár zdolali účastníci nehody pomocí hasicích přístrojů,“ sdělila Právu mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Čelní střet dvou aut na Příbramsku nepřežila spolujezdkyně

Krimi

Ve vozidlech podle ní cestovalo šest lidí. Dva lidé utrpěli zranění, naštěstí jen lehká.

„Jednalo se hlavně o pohmoždění hrudníku od záchranných pásů,“ řekla Právu mluvčí krajské záchranné služby Lucie Mikisková. Zranění byli převezeni do Fakultní nemocnice v Olomouci.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Bez zdroje

Auta po srážce hořela, řidiči je uhasili.

„Zajistili jsme místo nehody proti vzniku požáru, řešíme úniky provozních kapalin. Nyní probíhá vyšetřování, budeme asistovat při odtahu a postaráme se o úklid vozovky,“ uvedla mluvčí hasičů.

Osobní auta místo střetu po nehodě objížděla přes přilehlou polní cestu. Do doby odtahu vozidel je doprava řízena kyvadlově, řidiči však musejí na místě počítat se zdržením.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám