Hlavní obsah

Auto vylétlo ze silnice a přimáčklo dělníka ke skruži, na místě zemřel

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov

Na silnici první třídy nedaleko Vojkova na Benešovsku v úterý odpoledne přimáčklo auto ke skruži muže, který pracoval v příkopu u silnice. Stavební dělník na následky zranění na místě zemřel.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto na Benešovsku rozmáčklo dělníkaVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na přehledném úseku. Řidič osobního vozu ze zatím neznámých příčin vyjel ze silnice, porazil dopravní značku omezující rychlost a dále pokračoval příkopem. Auto narazilo do železné trubky, o které si urazilo kolo. Náraz auto vymrštil k betonové skruži, u které pracoval dělník z Ukrajiny. Auto ho při střetu přimáčklo ke skruži.

Vážně zraněného cizince se pokoušeli oživovat jeho kolegové, ale také hasiči a záchranáři. K místu dokonce vzlétl vrtulník letecké záchranné služby, což potvrdil policejní mluvčí Jakub Vinčálek.

„I přes veškeré úsilí se pacienta nepodařilo oživit. Při nehodě utrpěl vážná poranění v oblasti hlavy, hrudníku a nohou. Zranění nebyla slučitelná se životem,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Auto musela z příkopu vyprostit odtahová služba. Nehodou se kromě policistů zabývají také kriminalisté. Ti budou nyní zjišťovat, proč řidič osobního vozu vyjel ze silnice v místě, kde je snížena rychlost. Předem je již ale vyloučena zdravotní indispozice řidiče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám