Hlavní obsah

Auto srazilo v Plzni chodce, na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Tragické následky má úterní nehoda, která se stala v Plzni na Rokycanské třídě. Podle dostupných informací srazilo auto chodce. Ten utrpěl rozsáhlá zranění, kterým na místě podlehl.

V Plzni srazilo auto chodce, ten na místě zemřel.Video: Klára Mrázová, Novinky

 
Článek

K události vyjížděly kolem půl páté všechny složky integrovaného záchranného systému. Policie pouze uvedla, že došlo ke střetu motorového vozidla a chodce na Rokycanské třídě. Bližší informace k neštěstí zatím neposkytla.

„Do příjezdu našich posádek probíhala laická resuscitace, kterou následně převzali naši záchranáři. Zranění byla tak závažná, že lékař musel konstatovat exitus,“ uvedla za krajskou záchranku Andrea Divišová. Na místo pak zamířil koroner.

Policie upozornila řidiče, že v místě je dopravní omezení. „Provoz je sveden do pravého jízdního pruhu ve směru z centra města. Apelujeme na všechny účastníky silničního provozu, aby dodržovali pravidla, byli obezřetní a ohleduplní,“ doplnila policejní mluvčí Eva Červenková.

Kamion srazil v Klatovech dvanáctiletého chlapce

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám