Hlavní obsah

Auto se ve Studénce srazilo s náklaďákem, zahynul 79letý řidič

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragická nehoda se stala v pondělí ve Studénce na Novojičínsku. Při střetu dvou aut v městské části Butovice přišel o život řidič jednoho z nich. Auto museli z příkopu vytahovat hasiči.

Foto: HZS MSK

Tragická nehoda ve Studénce

Článek

K nehodě kromě záchranné služby a policie vyjely i dvě jednotky hasičů. Ke střetu došlo dvě hodiny před polednem. Podle informací záchranné služby je obětí nehody devětasedmdesátiletý řidič.

Foto: HZS MSK

Nehoda ve Studénce

„Při nehodě osobního a nákladního vozu došlo k zaklínění řidiče osobního vozu. Hasiči společně se zdravotnickou záchrannou službou začali okamžitě s vyprošťováním řidiče. Bohužel na místě zasahující lékař již během vyprošťovacích prací prohlásil zranění za tak závažná a neslučitelná se životem, že konstatoval smrt řidiče osobního vozu,“ uvedla mluvčí hasičů Kamila Langerová.

Hasiči po ukončení šetření nehod ze strany Policie ČR provedli vytažení vozu zpět na komunikaci, kterou rovněž uklidili.

Čelní srážka dvou aut se seniory na Klatovsku, jeden nehodu nepřežil

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám