Hlavní obsah

Auto se v Jihlavě opět zřítilo na cyklostezku, pro řidiče musel vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Vážným zraněním řidiče skončila sobotní nehoda v Jihlavě. Auto tu spadlo z nájezdové rampy na cyklostezku. Informovala o tom policejní mluvčí Jana Kroutilová. K podobné nehodě už v Jihlavě jednou došlo.

Foto: Policie ČR, Novinky

Po nehodě nebylo moc poznat, o jakou značku vozu jde

Článek

Událost se stala v sobotu 30. března před pátou hodinou odpoledne.

„Sedmatřicetiletý řidič automobilu Renault Megane jel po silnici první třídy číslo 38. Po vyjetí z přivaděče výjezdem na průmyslovou zónu dostal při projetí zatáčky na mostě s vozidlem smyk. Automobil přejel do protisměru, následně narazil do betonového soklu a kovového zábradlí, které vyvrátil. Pak se vozidlo zřítilo z mostu a spadlo na cyklostezku,“ popsala průběh nehody policejní mluvčí.

Havarovaný vůz ještě poškodil kovové zábradlí na obou stranách cyklostezky. Při nehodě vznikla škoda za přibližně 260 tisíc korun.

Řidič utrpěl vážné zranění a vzhledem k jeho stavu nemohli policisté provést ani dechovou zkoušku. Byl tedy zajištěn odběr krve. Muže pak vrtulník záchranky dopravil do brněnské nemocnice.

Příčinu dopravní nehody a veškeré její okolnosti policisté šetří.

V dané lokalitě se nejedná o první nehodu. K podobné tu došlo před čtyřmi roky. Tehdy to však dopadlo pro řidiče podstatně příznivěji. Obě havárie navíc jako zázrakem ušetřily pěší či chodce.

Mladík v Jihlavě vyletěl s autem z mostu a dopadl na cyklostezku

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám