Hlavní obsah

Auto na Karlovarsku dostalo smyk a narazilo do stromu, pět zraněných

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Pět zranění si vyžádala dopravní nehoda, která se v neděli ráno udála na silnici z Kladrub do Dobré Vody u Teplé na Karlovarsku. Řidič, kterého s mnohačetnými vážnými poraněními vrtulník transportoval do plzeňské fakultní nemocnice, na náledí podle všeho dostal s osobním vozidlem smyk a narazil do stromu.

Foto: Petr Nový, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„K havárii došlo kolem šesté hodiny ranní na silnici tři kilometry za obcí Dobrá Voda u Teplé,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová. „Řidič pravděpodobně nepřizpůsobil svou jízdu stavu a povaze vozovky. Silnice byla zřejmě namrzlá,“ dodala policejní mluvčí s tím, že řidič narazil při havárii do stromu.

„Při nehodě došlo ke zranění pěti cestujících ve vozidle,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské záchranky Barbora Silná. „Jednoho pacienta s rozsáhlými zraněními transportovala letecká záchranná služba na urgentní příjem v Plzni,“ informovala Silná s tím, že další dva cestující z havarovaného vozidla sanitky převezli na chirurgickou ambulanci do karlovarské nemocnice.

„Muž z posádky vozidla si natrhl obočí a zlomil nos. Druhá cestující utrpěla zhmožděniny na rukách a nohou,“ konstatovala mluvčí záchranky s tím, že zbylí dva pasažéři byli s menšími poraněními převezeni pouze na ambulantní ošetření do nemocnice v Mariánských Lázních.

Reklama

Výběr článků

Načítám