Hlavní obsah

Auto na Bruntálsku skončilo na střeše, čtyři zranění

Heřmanovice

Čtyři mladí lidé se zranili při vážné nehodě, která se stala na Nový rok dopoledne v Heřmanovicích na Bruntálsku. Auto při nehodě skončilo na střeše na louce. Všechny zraněné transportovaly sanitky do nemocnice v Krnově.

Foto: Lucie Kándlová, Právo

Článek

O nehodě informovali záchranáři a policie. „Řidič dostal v pravotočivé zatáčce smyk a skončil mimo vozovku,“ uvedla mluvčí policie Soňa Štětínská. Dodala, že s největší pravděpodobností je příčinou nehody nepřiměřená rychlost.

Mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl sdělil, že na místo vyjely dvě posádky z okolních základen záchranné služby.

„Záchranáři museli ošetřovat čtyři zraněné účastníky nehody. Všichni byli při vědomí a mimo přímé ohrožení života. Automobil, v němž cestovali, se při nehodě přetočil přes střechu a skončil na louce mimo silnici,“ uvedl Humpl.

Při srážce dvou aut na Přerovsku zemřel řidič, žena je vážně zraněna

Krimi

Tři muži a jedna žena, všichni ve věkovém rozmezí osmnácti až dvaadvaceti let, utrpěli lehčí a středně těžká zranění.

„U dvou pacientů svědčily příznaky o otřesu mozku. Posádky záchranné služby poté zraněné transportovaly do krnovské nemocnice, kde je předaly na oddělení urgentního příjmu a chirurgické ambulanci,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám