Hlavní obsah

Auto bez řidičky projelo v Brně frekventovanou křižovatku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všechno špatně. Tak by se dalo popsat chování řidičky, která se v pátek po obědě vydala něco zařídit u frekventované křižovatky na brněnské Provazníkově ulici. Nejdřív v rozporu s předpisy zastavila na vodorovném dopravním značení, zmáčkla výstražné blikačky a od auta odešla. Jenže ho zapomněla zabrzdit a auto se samo vydalo na cestu přes křižovatku.

Auto bez řidičky vjelo do křižovatky v Brně Video: Policie ČR

 
Článek

„Na přechodu pro chodce neřízené auto minulo skupinku se psem a kočárkem. Bez úhony naštěstí vyváznul i procházející muž, který nejspíš nebezpečnou situaci pravděpodobně kvůli sledování mobilu ani nezaznamenal. Diagonální cesta rušnou křižovatkou skončila kupodivu bez karambolu, přičemž auto elegantně zaparkovalo na protějším chodníku,“ popsal policejní mluvčí Pavel Šváb.

Přivolaná hlídka rychle objevila řidičku v nedaleké provozovně a za její roztržitost ženu ocenila blokovou pokutou. A policisté pak přidali ještě vzkaz všem dalším řidičům – nikdy nezapomínejte auto před odchodem zabezpečit proti pohybu.

Foto: Policie ČR

Auto bez řidičky vjelo do křižovatky v Brně

Po výpadovce z Brna se cizinec v SUV hnal rychlostí 170 km/h

Krimi

Reklama

Související témata:
Ruční brzda

Výběr článků

Načítám