Hlavní obsah

Auta se po nárazu na Pražském okruhu roztočila jako káča, řidič nadýchal alkohol

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vážnou nehodu dvou osobních aut v noci na čtvrtek řešila policie se záchrankou v Praze. Jedno z vozidel, jehož řidič podle policie nadýchal alkohol, narazilo do dalšího zezadu při jízdě po Pražském okruhu u sjezdu na dálnici D7. Zmíněný šofér i řidička z naraženého auta skončili v nemocnici.

Následky noční nehody na Pražském okruhuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se po jedné hodině v noci stala na přibližně 28. kilometru Pražského okruhu směrem k nedalekému sjezdu na dálnici D7.

Dvaatřicetiletý řidič auta značky Škoda Octavia měl podle policie vrazit při jízdě zezadu do osobního auta Kia Sportage.

„Po nárazu se obě vozidla roztočila a stala se neovladatelnými,“ popsal ve čtvrtek okolnosti nehody mluvčí policie Jan Daněk.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Následky noční nehody na Pražském okruhu

Z hrozivě vypadajícího střetu, po kterém z jednoho z aut vylétla baterie ven do vzdálenosti zhruba 200 metrů, skončili šofér i řidička naraženého auta se zraněními v nemocnici, kam je přepravila záchranka. Rozsah a povahu zranění policie nekomentovala.

Podle mluvčího měl řidič octavie nadýchat přes promile alkoholu, navíc se ho týkal zákaz řízení. Ten platil do loňského prosince, kdy mu soud vyhověl a podmíněně zákaz ukončil, muž si ale dosud nezažádal o nový řidičský průkaz.

Okolnosti nehody policie dál prověřuje a případ podle Daňka řeší jako ohrožení pod vlivem návykové látky.

Ke střetu rovněž došlo v době, po kterou platila výstraha meteorologů před ledovkou.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Následky noční nehody na Pražském okruhu

Hromadná nehoda na Pražském okruhu komplikovala provoz

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám