Hlavní obsah

Agresivní pes ohrožoval obyvatele Brna. Pomohla až uspávací puška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Agresivní pes vyděsil v úterý obyvatele v Brně. Nejdříve před středoasijským pasteveckým psem utekla dvojice a pak také zahrádkář. Strážníci zvíře zpacifikovali uspávací střelou.

Foto: Profimedia.cz

Středoasijský pastevecký pes.

Článek

Šedesátikilový pes bez náhubku se pohyboval v jundrovské chatové oblasti a byl agresivní. Když narazil na procházející dvojici, lidé raději utekli na blízký elektrický rozvaděč. Pes poté odešel.

Tříapůlletou holčičku na Orlickoústecku pokousal pes v obličeji

Krimi

„Ještě než na místo přispěchal přivolaný strážník odchytové služby společně s psovody městské policie, středoasijský pastevecký pes o kus dál vylekal také zahrádkáře, který se před dorážejícím psem ukryl ve své chatce, kde vyčkal na záchranu,“ uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Pes byl podle ní velmi agresivní, a proto strážníci použili narkotizační střelu a psa uspali. Následně ho převezli do útulku, protože se jim na místě nepodařilo zjistit majitele. Toho našli až později a případ předali správnímu orgánu.

Čuvač pokousal na ulici ženu, podmínku pro majitele plzeňský soud zrušil

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám