Hlavní obsah

19letý mladík zemřel v Praze násilnou smrtí. Další je ve vážném stavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V panelovém domě v pražském Hloubětíně byl v sobotu odpoledne nalezen mrtvý mladík a další vážně zraněný. Případem se zabývají kriminalisté z oddělení vražd.

Policie zasahuje u panelového domu, ve kterém byl nalezen mrtvý mladík.Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Okolo půl třetí odpoledne jsme přijali oznámení o incidentu v 10. patře domu ve Slévačské ulici. Na místě byl nalezen 19letý mladík bez známek života a 16letý mladík s vážným zraněním,“ řekl na místě policejní mluvčí Jan Daněk.

Policie původně informovala, že na místě byl nalezen 16letý mladík, který zemřel násilnou smrtí a že 20letý mladík je ve vážném stavu. V sobotu večer informaci mluvčí opravil.

S ohledem na nízký věk jednoho z mladíků policie zatím nebude poskytovat žádné další informace.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Panelový dům, ve kterém byl nalezen mrtvý mladík.

Několik bodných ran

Podle informací Novinek utrpěl nejméně jeden z mladíků několik bodných ran.

„Naše posádky ošetřovaly pacienta, který utrpěl vážná zranění. Záchranáři ho museli napojit na umělou plicní ventilaci a poté ho převezli do vinohradské nemocnice,“ sdělila Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Kriminalisté z pražského 1. oddělení teď budou zjišťovat, zda byl v bytě při incidentu někdo další, nebo zda je útočníkem některý z nalezených mladíků.

Okolí domu zajišťovali policisté se samopaly.

Foto: Pavel Jaňurek, Právo

Policisté na místě tragické události

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám