Hlavní obsah

Zvládnete i vy dubajskou výzvu 30x30?

Novinky, CK FISCHER

Sportovní výzva neboli „Dubai Fitness Challenge” (DFC) se letos opět vrací, aby přeměnila Dubaj v nejaktivnější město na světě. 30 minut cvičení denně po dobu 30 dnů. Že se na dovolené nedá zhubnout? Vítejte ve světě neomezených možností.

Foto: CK FISCHER

Dubai Fitness Challenge

Článek

DFC je celostátní iniciativa, která motivuje nejen rezidenty, ale každého, kdo zavítá do této velkolepé metropole. Již nyní se pomocí hashtagu #Dubai30X30 zapojilo téměř milion lidí z široké sféry veřejnosti, ze státní správy, z firem, škol i univerzit. Druhým rokem se tak Dubaj na měsíc změní v jedno velké hřiště a tělocvičnu. Je tedy dost možné, že během dovolené potkáte sportovní nadšence na každém kroku. A je také dost možné, že ke spálení nějakých těch kalorií na dovolené strhnou i vás.

Foto: CK FISCHER

Loňský první ročník přilákal i moderní sportovní celebrity a nabídl návštěvníkům populární XDubai Spartan Race nebo Colour Run. I letos můžete navštívit vzrušující víkendové karnevaly, fitness vesničky a více než 2000 lekcí zdarma. Vyzkoušejte běh, týmové sporty, intenzivní posilování nebo paddleboarding. Nechybí ani skupinové lekce, fotbal, jóga, cyklistika a mnoho dalších pohybových aktivit pro utužení zdraví a fyzické kondice.

Foto: CK FISCHER

Velkou výhodou je možnost vyzkoušet nějakou aktivitu na některé z pláží přímo u hotelu, za sportem tak nemusíte chodit nikam daleko. Na podzim v Dubaji totiž přijde sport za vámi.

Foto: CK FISCHER

K lepší orientaci během festivalu vám umožní aplikace Dubai Fitness App. Nová aplikace bude zanedlouho k dispozici ke stažení. Díky ní si budete moci sledovat tréninky, synchronizovat své aktivity, objevit nové lekce a akce, zjistit své umístění mezi ostatními účastníky.

Foto: CK FISCHER

Oblíbený festival Fitness Challenge startuje v Dubaji už 19. října, 30 dní plných sportu zdarma si můžete užít až do 17. listopadu.

A po fyzické námaze přijde vhod nějaký ten odpočinek. Podívejte se na hotelové tipy, kde si užít blahodárnou regeneraci třeba ve wellness.

Tipy CK FISCHER na ubytování v Dubaji:

Výběr článků

Načítám