Hlavní obsah

Zaručené tipy pro letní pohodu na zahradě

Komerční článek

Chcete mít zahradu, na které nebudete pouze rýt, sázet a zalévat? Zahrada může být kouzelným místem, kde si celá vaše rodina odpočine a načerpá nové síly. Dnes se zaměříme právě na tyto části zahrady a navíc přidáme tipy, jak si na zahradě zajistit tolik potřebné soukromí.

Foto: www.springos.cz

Zahrada je kouzelné místo, jako stvořené pro odpočinek

Článek

Kvalitní posezení je základ

Základním prvkem každé zahrady je kvalitní posezení. Ať už půjde o čas strávený s rodinou či grilování s přáteli, rozhodně by vám neměly chybět pohodlné židle nebo komfortnější polohovací křesla. Dejte si práci nejen s výběrem materiálu, ale i designem. Výhodou plastového nábytku je minimální údržba, ale nemusí být tak odolný jako nábytek z kovu. Kompromisem mezi oběma je dřevěný nábytek, vypadá úžasně a při správné údržbě vám vydrží po mnoho let. U zahradního stolu dobře zvažte, kolik osob u něj bude nejčastěji sedět. Pro menší prostory existují stolky pouze pro dva. Kompaktnější variantou jsou pak různé skládací nebo kempingové stolky.

Pokud rádi lenošíte nebo si jen po náročném dni potřebujete chvilku odpočinout na čerstvém vzduchu, pořiďte si zahradní lehátko. Absolutním hitem se v poslední době staly rovněž houpací sítě a křesla. Jsou cenově dostupné, velmi skladné a nenáročné na montáž. Nechcete být sami, máte rádi společnost, pak je pro vás nejlepší volbou zahradní houpačka.

Během horkých letních dnů byste také neměli zapomenout na kvalitní zastínění. K dostání jsou různé modely slunečníků a velmi oblíbené jsou také sluneční plachty. Zakoupit je můžete v různých barevných provedeních, rozměrech a tvarech.

Foto: www.springos.cz

Zahradní sety Springos, dokonalá souhra v každém detailu

Nezapomínejte na děti

Rozhodně nezapomínejte na dětský prostor. Děti mají spoustu energie a potřebují se zabavit. Na kreativitu a fantazii je nejlepší dětské pískoviště. Umístěte ho na dobře viditelné a pokud možno stinné místo. Na zahradu je ideální rovněž dětská houpačka, nejlépe kruhová, stylu „Čapí hnízdo“. Čím větší, tím lepší, zabaví více dětí najednou a umožňuje houpání v leže. Venkovní trampolína garantuje pořádnou porci zábavy a to jak pro děti, tak i dospělé. Pro umístění opět platí dobře viditelné a stinné místo. Pomyslnou tečkou je výzdoba okolí během dětských oslav a grilování. Balónky, lampiony, piňaty, girlandy a barevná osvětlení dotvoří tu správnou atmosféru.

Foto: https://pixabay.com/

Skvělá zábava pro děti i dospělé, to jsou trampolíny Springos

Tipy, jak udělat na zahradě soukromí

Ne každý má zahradu skrytou před zraky kolemjdoucích a sousedů. Jak docílit potřebného soukromí, aniž byste museli bydlet na samotě u lesa? Nejlepším řešením jsou stínící sítě na plot a plotové dílce. Dotvoří celkový vzhled zahrady, vytvoří soukromí a zabrání nepříjemným poryvům větru. Vybírat můžete z více barevných provedení, propustností světla a výšek.

Foto: www.springos.cz

Stínící sítě Springos spolehlivě ochrání vaši zahradu před zraky okolí.

Zaujal vás tento článek a chtěli byste se dozvědět více?

Pokud ano, klikněte zde. A to není vše! Ve spolupráci se značkou Springos, které tímto děkujeme za poskytnuté materiály, jsme pro vás připravili exkluzivní 10% slevu na veškerý sortiment zahradního zboží. Neváhejte a využijte této jedinečné šance!

Výběr článků

Načítám