Hlavní obsah

Tesco Mobile výrazně vylepšuje svoji nabídku. Za minutu volání nyní zaplatíte jen 1,25 Kč

Přemýšlíte o změně operátora, ale nevíte, koho si vybrat? Tesco Mobile nyní představuje zbrusu novou nabídku, a potvrzuje tak svou pozici mezi nejlepšími virtuálními operátory.

Volejte levněji

Článek

Nyní si všichni v Tesco Mobile mezi sebou volají a píší zdarma, stačí si jen dobít kredit. Do ostatních sítí díky automatickému zdvojnásobení kreditu při každém dobití vyjdou hovory místo ceníkových 2,50Kč jen na 1,25 Kč za minutu.

Nabídka od Tesco Mobile:

Volání do Tesco MobileZDARMA
Volání do ostatních sítí1,25 Kč/min
SMS do Tesco MobileZDARMA
SMS do ostatních sítí0,75 Kč/min

Operátor Tesco Mobile, kterého již dříve vyhodnotil nezávislý spotřebitelský časopis dTest jako nejvýhodnějšího operátora na trhu, tak novou nabídkou upevňuje svoji pozici na špici. Výhodnou nabídku Tesco Mobile ocení i uživatelé mobilních dat. S dvojnásobným kreditem se totiž dostávají na bezkonkurenční cenu, kdy například za 400 MB zaplatí pouhých 125 Kč. Výhodnější nabídku v tuto chvíli na našem trhu nenajdete, o čemž se můžete přesvědčit opět na dTestu.

Ušetřete za volání

U Tesco Mobile se můžete spolehnout nejen na nízké ceny, ale také na vysokou kvalitu služeb a nadstandardní klientský servis. Tento virtuální operátor vstoupil na český trh

v květnu minulého roku a využívá síť O2, díky které pokrývá 99,6 % obyvatelstva.

Více informací a aktuální nabídku naleznete na www.tescomobile.cz

Výběr článků

Načítám