Hlavní obsah

Půjčka za pár minut? S Equa bank je to možné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minutová půjčka od Equa bank umí dostát svému jménu. Pokud jste klientem banky, máte peníze na účtu za pár minut. Zároveň nabízí jednu z nejnižších RPSN na trhu, už od 5,9 %. Právě díky tomu získala zlatou medaili od odborné poroty v soutěži Zlatá koruna, která už 15 let oceňuje ty nejlepší finanční produkty.

Půjčka za pár minut? S Equa bank je to možné

Článek

Minutová půjčka láká kromě malého úroku a časové úspory i na přehledný a férový sazebník. Zřízení i vedení půjčky je zcela zdarma, stejně jako změna výše splátek nebo předčasné splacení. Režim splácení je mimořádně flexibilní, rozložit si ho můžete až do 7 let, nebo vše splatit během 3 měsíců. Změnu výše splátky je pak možné provést na pobočce, nebo prostřednictvím klientského centra. Minutová půjčka se hodí na pokrytí větších i malých výdajů – během chvilky si můžete půjčit 600 000 korun, nebo taky jenom 5 000.

Půjčku si můžete sjednat online (www.equabank.cz), nebo na jakékoli pobočce. Stávající klienti jenom jednoduše vyplní žádost v internetovém bankovnictví, noví zájemci pak ještě podepíší smlouvu na pobočce, nebo si ji nechají zaslat domů kurýrem. K půjčce jim banka automaticky zřídí i běžný účet, který je ale také zdarma, stejně jako neomezené výběry ze všech bankomatů v Česku.

Výběr článků

Načítám