Hlavní obsah

Ojetý vůz za super cenu nebo na roční operák? U Emil Frey Select si určitě vyberete!

Novinky, Emil Frey Select

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní sezona odstartovala a řidiči přemýšlejí nad ideálním vozem s dostatkem prostoru. Mnohdy ale omezený rozpočet plány na nákup nového vozu brzdí, a tak je třeba se poohlédnout po ojetém. Vašim přáním i finančním možnostem vyhoví Emil Frey Select.

Foto: Emil Frey Select

S vozem od Emil Frey Select odjedete už zítra, počáteční investice je přitom 0!

Článek

Prvním krokem, který zvládnete z pohodlí domova, je průzkum nabídky, kterou najdete na stránkách www.emilfreyselect.cz. Hlavní část sortimentu programu certifikovaných ojetých vozů EMIL FREY SELECT tvoří kvalitní automobily se stářím od tří let a nájezdem kolem 100 000 km, po kterých je v Česku největší poptávka. Aby měl ojetý vůz vůbec šanci získat náročnou certifikaci EMIL FREY SELECT, nemůže být starší osmi let nebo mít najeto přes 180 000 km.

Zákazník má díky tomu u všech vozů s certifikací jistotu, že je automobil po technické stránce v perfektní kondici a má za sebou předepsaný servis. To je u auta, ve kterém vozíte své nejbližší, mimořádně důležité, protože dobrý technický stav zároveň znamená vysokou úroveň bezpečnosti pro posádku. Současně je to samozřejmě obrovský rozdíl oproti běžným bazarům, ze kterých vedou první kroky nového majitele rovnou do servisu, kde se většinou dozví nepříjemnou (a drahou) pravdu o svém voze.

Foto: Emil Frey Select

ilustrační foto

Nyní navíc nemusíte sáhnout pro patřičnou částku na nákup auta na váš bankovní účet, ojetý vůz od Emil Frey Select můžete mít nově i na operativní leasing. Tato nová služba financování vznikla ve spolupráci s leasingovou společností ALD Automotive. Vozy jsou pronajímány soukromým nebo firemním klientům na dobu 12 měsíců, maximální nájezd je 20 000 km. Podmínky pronájmu se neliší od operativního leasingu pro nové vozy, např. zákonné a havarijní pojištění i servis jsou v ceně.

Foto: Emil Frey Select

ilustrační foto

Kromě operativního leasingu nabízí Emil Frey Select i další možnosti financování. Ovšem neprohloupíte, ani pokud se rozhodnete spolehnout se na vlastní finance. Nabídka ojetých vozů programu Emil Frey Select zahrnuje celou řadu kategorií pro větší či menší osobní a firemní rozpočty. Převážnou část sortimentu vozů v programu Emil Frey Select tvoří značky Peugeot, Citroën, Opel a DS. V současné době můžete některé vozy těchto, ale i jiných značek pořídit se speciální slevou na skladové vozy ve výši 30 000 Kč. Vozy za akční cenu si můžete rezervovat na webu, nebo rovnou zajděte do některé ze čtyř prodejen Emil Frey Select. Samozřejmě se jedná o auta, která prošla detailní technickou přejímkou a lze u nich tak garantovat nejen technický stav, ale také původ a počet najetých kilometrů.

Foto: Emil Frey Select

ilustrační foto

Právě díky preciznímu a transparentnímu přístupu může Emil Frey Select poskytnout na certifikované automobily roční záruku, jež je v mnoha případech prodloužena dokonce na dva roky. A co víc, platí v rámci celé EU stejně jako asistenční služba, jež je k těmto vozům rovněž nabízena.

Foto: Emil Frey Select

Ilustrační foto

Výběr článků

Načítám