Hlavní obsah

Nyní již můžete v kontaktních čočkách bezpečně i spát!

Novinky, CIBA VISION

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kontaktní čočky NIGHT&DAY jsou nejvýznamnější inovací v korekci zraku od vynálezu měkkých kontaktních čoček před 26 lety! Tyto čočky, uvedla na český trh švýcarská firma CIBA Vision, která má přední postavení v odvětví kontaktních čoček ve světě.

Foto: Archiv pořadatele
Článek

Kyslík je pro zdraví očí nezbytný. Zcela nový materiál lotrafilcon A, z něhož jsou kontaktní čočky vyrobeny zabezpečí 6krát větší průnik kyslíku než běžné čočky. Tím dbá o zdraví očí i během spánku nebo při zavřených víčkách.

Při manipulaci s čočkou může dojít k jejímu poškození nebo znečištění. Díky specifické plazmatické modifikaci povrchu čoček je tvorba usazenin naprosto bezvýznamná. Proto již není nutná každodenní údržba a čištění. Čočky NIGHTDAY se vyndávají pouze jednou za měsíc a proto jsou bezpečné a pohodlné.

Kontaktní čočky NIGHTDAY jsou doporučovány pro nepřetržité nošení po dobu 30 dní a nocí! Jsou tedy ideální pro všechny uživatele, kteří mají dlouhou nebo nepravidelnou pracovní dobu, pro ty kteří vedou aktivní způsob života a nechtějí být omezováni svou vadou zraku. Podle uživatelské studie, provedené v České republice v roce 2004, se více než dvě třetiny uživatelů rozhodlo nosit čočky NIGHTDAY nepřetržitě po dobu 30 dní a nocí.

Čočky NIGHTDAY nosí již více než milión lidí a jsou doporučovány odborníky na celém světě.

V těchto dnech máte možnost si tyto čočky vyzkoušet za velmi výhodných podmínek. Do konce května platí nabídka: pár čoček zdarma a aplikace s 50% slevou.

Více formací o akci a seznam adres, kam se můžete obrátit najdete na internetové adrese: www,cz.cibavision.com nebo na bezplatné info lince 800 112 020.

Výběr článků

Načítám