Hlavní obsah

Nový katalog Maxxiquelle! Všechny velikosti 1 cena!

Komerční článekQuelle

Lišíme se od sebe, ale každé z nás to může slušet. Jedna je štíhlá, druhá na linii tolik nehledí, jiná šetří, další si za exkluzivní model ráda připlatí... Quelle proto nyní vydalo dva speciální katalogy s aktuální módou pro každý styl, věk i postavu.

Foto: Petr Nikl
Článek

Rádi se módně a vkusně oblékáte, ale nemáte čas ani energii obíhat jeden obchod za druhým? Nebo máte do nejbližšího dobře zásobeného butiku hodně daleko? Případně nechcete platit přemrštěné sumy za kvalitní materiál a profesionálně ušitý model? Pak je správný okamžik vyzkoušet zásilkový obchod Quelle. Právě vyšly dva speciální katalogy Maxxiquelle a Móda extra pro vás, které si lze zdarma objednat např. na www,quelle.cz, telefonicky na telefonu: 495 858 555 nebo na 498 508 555 nebo pomocí SMS (návod na objednání najdete na www,quelle.cz v sekci Kontakty). A o které jde?

Maxxiquelle bude zajímat plnoštíhlé ženy, jež potřebují pohodlnější, ale přesto slušivé a dobře padnoucí oblečení. Najdou zde více než 100 stránek ležérní dámské módy ve velikosti 44 - 54, u některých až do čísla 60. Vyberou si zde i ženy, které měří méně než 164 cm. Všechny modely vycházejí ze žhavých trendů sezóny Jaro/Léto 2005, a tak si mohou i "baculky" dovolit jít s módou.

Móda extra pro vás osloví zejména náročné zákaznice, vyžadující kvalitní materiály a perfektní střih. Ať už si pořídí celý komplet, nebo jen obohatí svůj šatník o exkluzivní kousek, mohou si být jisté, že jsou vždy elegantní a in.

Objednat si z nových katalogů je jednoduché - písemně, telefonicky, faxem a 24 hodin denně 7 dní v týdnu také na www,quelle.cz nebo formou SMS za běžné tarify jednotlivých mobilních operátorů.

Na webové stránce najdou internetoví zákazníci KAŽDÝ MĚSÍC také speciální tematickou nabídku za SUPER CENY! Když stisknete klávesu Q, objeví se vybraný výrobek s bezkonkurenční slevou. V únoru si v rámci akce "VYCHUTNEJTE SI KOUZELNÉ OKAMŽIKY S DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIÍ" můžete pořídit úžasnou tylovou soupravu - 2 kusy kalhotek string již od 358,- Kč, podprsenku od 349,- Kč nebo multifunkční digitální fotoaparát jen za 3299,- Kč.

Quelle.cz se těší na Vaši návštěvu!

Výběr článků

Načítám