Hlavní obsah

Nová realita, Nový Smíchov!

Novinky, Družstvo pro reklamu Obchodního centra Nový Smíchov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedno z nejoblíbenějších pražských obchodních center Nový Smíchov prošlo při příležitosti 10. výročí otevření komplexní renovací. Více světla, více prostoru a především více zeleně přinese všem návštěvníkům maximální pohodlí.

Článek

V září 2001 bylo otevřeno na místech bývalé Ringhofferovy továrny Obchodní centrum Nový Smíchov. Nový Smíchov se svým pojetím a nabídkou obchodů, butiků, multikina, health clubu a restaurací stal jedním z nejvyhledávanějších center.

Deset let po otevření prošlo centrum Nový Smíchov komplexní renovací, která přinese zákazníkům ještě větší pohodlí. Na první pohled vás překvapí více světla. Nové osvětlení s využitím RGB LED světel, které nahradilo neonové osvětlení, umožňuje nastavit paletu až 16,7 milionů barev.  Elegantním a atraktivním prvkem interiéru jsou obklady z materiálu Corian.

Odpočinkové zóny – Wi-Fi zdarma

Každý návštěvník ocení odpočinkové zóny s křesílky a pokrytí celého centra Wi-Fi zdarma. Pro rodiny je připravená nová dětská zóna v prvním patře. Více pohodlí přinesou zrenovované toalety, expresní výtah z parkoviště k restauracím nebo moderní eskalátory k multikinu. Výrazným designovým prvkem jsou vertikální zahrady. Na 3 sloupech vysokých 15 m je více než 5 000 rostlin, které zlepšují kvalitu ovzduší. Tyto vertikální zahrady byly v České republice instalovány poprvé.

Inteligentní nakupování

Další novinkou jsou nákupy s využitím QR kódu. V síti vybraných obchodů zkušebně od 22. září až do konce roku pomocí kódu, který přečte váš mobilní telefon, získáte informace o nabídce, slevách nebo tipech.

Navštivte Obchodní centrum Nový Smíchov a seznamte se s Novou realitou.

Více zde.

Výběr článků

Načítám