Hlavní obsah

Nepropásněte čas, kdy ještě kvalitu a funkčnost vašich kloubů můžete ovlivnit přímo a sami

Komerční článek

Když budete čekat příliš dlouho, může být už pozdě. Nepodceňujte výživu kloubních tkání, ta dodává potřebné látky a chrání chrupavky, kosti i kloubní pouzdro. Chcete dostat klouby zase do formy? Poradíme vám, jak výživu správně vybrat.

Foto: CZECH PROMOTION POP! s.r.o.
Článek

Když klouby řeknou dost, uvědomíme si, jak jsme bez kloubů – tedy bez pohybu – neschopni žít plnohodnotný život. Než dojde k takové ztrátě kvality života, je dobré se vlastními klouby zabývat, dokud s tím můžeme něco aktivně dělat sami. Pokud věříme doporučení odborníků, nemůžeme sáhnout vedle, když svým kloubům dopřejeme doplněk stravy Geladrink.

Jedině Geladrink má doporučení

Geladrink doporučují hned tři odborné lékařské společnosti, tím se žádný jiný doplněk stravy pochlubit nemůže. Česká společnost tělovýchovného lékařství, Ortopedicko-protetická společnost ČLS JEP a Společnost pro pojivové tkáně ČLS JEP – všechny tyto lékařské společnosti doporučují exkluzivně Geladrink jako špičkovou kloubní výživu, která je hodna tohoto označení. Výživu, která kloubům prospívá.

Foto: CZECH PROMOTION POP! s.r.o.

Doporučená výživa kloubních tkání

Proč Geladrink

Geladrink spatřil světlo světa v roce 1992. Otcem myšlenky, že kolagenní peptidy jsou pro výživu kloubů zásadní, je prof. Milan Adam, český vědec a revmatolog. Geladrink jako komplexní přípravek pro výživu kloubů obsahuje vysoké dávky látek s fyziologickým účinkem na klouby. Hlavní složkou každého typu Geladrinku jsou kolagenní peptidy. To jsou malé fragmenty kolagenu sloužící jako stavební hmota kloubních chrupavek a dalších pojivových tkání, jako jsou šlachy, vazy, úpony, ale také kůže.

Komplexní složení Geladrinku

Vedle kolagenních peptidů v Geladrinku najdeme řadu dalších látek – vitamíny a minerály. Například vitamín C je v našich kloubech potřebný pro syntézu kolagenu, který je pomáhá udržet zdravé. Z minerálů je to namátkou selen a měď, jež přispívají k udržování zdravých pojivových tkání. Geladrink dále obsahuje látky tělu vlastní, jako je kyselina hyaluronová. Ta se ve velkém množství nachází v kloubním mazu (tedy synoviální tekutině) a váže na sebe vodu. Pojme přibližně tisícinásobek vody ke své hmotnosti a ovlivňuje vlastnosti kloubní tekutiny a hydrataci pojivových tkání, tedy i kloubních chrupavek. Dalšími důležitými látkami jsou extrakty z bylin, například Boswellia serrata, velmi významná pro zdravé kosti a klouby.

Klouby zase ve formě

Když užíváte Geladrink dostatečně dlouho, tedy alespoň 3 měsíce, stav kloubů se přiměřeně tomu mění. Je to jako s každou jinou výživou, když se stravujete dobře, váš stav a kondice se zlepšují. Poskytněte svým kloubům dobrou výživu, jež stojí na vědeckých základech a kterou vám doporučují odborníci.

Výběr článků

Načítám