Hlavní obsah

Na lyže za sluncem do rakouských Korutan

Novinky, www.korutany.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Korutany jsou v zimě ta největší prosluněná terasa Alp - je to jedinečný dárek od matky přírody.

Na lyže za sluncem

Článek

Korutany v zimních měsících zaznamenávají o 100 hodin slunečního svitu více než destinace na severní straně Alp.

Po celý den vstříc slunci - to zažijete ve středisku Gerlitzen Alpe v srdci Korutan. V další lyžařské oblasti Turracher Höhe hostům na slunečných místech na sjezdovce podává zdarma nápoje a opalovací krém komorník.

Gerlitzen Alpe - místo pro fantastické lyžování

Východ slunce na sjezdovce byste neměli v žádném případě zmeškat při Early Morning Skiing v areálech Goldeck, Heiligenblut a Turrach. Při „lyžování před devátou“ v Bad Kleinkirchheimu vás dokonce bude doprovázet olympijský vítěz Franz Klammer.

Gerlitzen Alpe - místo pro fantastické lyžování

Lyžařské oblasti Korutan nabízejí ideální podmínky pro zimní dovolenou. Moderní pohodlné lanovky s vyhřívanými sedačkami v Nassfeldu, náročné sjezdy v Turrachu a na Katschbergu nebo nejvýše položené lyžařské areály Korutan, ledovec Mölltal/Ankogel a Grossglockner/Heiligenblut uprostřed třítisícovek zaručují zábavu na sněhu až do jara.Menší korutanské areály v regionu Lavanttal a Nockberge se díky svým přehledným sjezdovkám hodí pro rodinnou dovolenou.

Gerlitzen Alpe - místo pro fantastické lyžování

TOPSKI-Pas je univerzální klíč ke všem korutanským lyžařským areálům. Paralelně k němu jsou k dispozici regionální skipasy s mnoha atraktivními službami v ceně, stejně jako oblíbené ski for free týdny.

Gerlitzen Alpe - místo pro fantastické lyžování

Výběr článků

Načítám