Hlavní obsah

Na česko-slovenské svatbě 1: Zlatý Bažant vydává speciální „album“

Novinky, Heineken Česká Republika

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaké jsou nejoblíbenější slovenské písně v Česku? A české na Slovensku? Díky značce Zlatý Bažant už to víme. Slovenský pivovar se inspiroval legendární edicí lidových písniček z 90. let a sestavil unikátní „album“ Na česko-slovenské svatbě 1.

Foto: iStock

Slovenský pivovar se inspiroval legendární edicí lidových písniček z 90. let a sestavil unikátní „album“ Na česko-slovenské svatbě 1.

Článek

Tehdy to byla doslova lavina TV reklam na cédéčka a kazety, jako třeba Na moravské svatbě 3, 4, 5... Tentokrát ale nejde o žádný folklór, jsou to prostě ty největší pecky od českých a slovenských interpretů, které milují lidé na druhé straně hranice. Když je dáte dohromady, vznikne perfektní mix pro svatební oslavu česko-slovenského páru. A těch bude letos zase požehnaně! „Slovenské pivo Zlatý Bažant je ideálnym ležiakom pre slávnostnú príležitosť a týmto projektom chceme osláviť všetky nové česko-slovenského manželstva. Je úžasné, že ich v posledných rokoch výrazne pribúda,“ říká manažer značky Zlatý Bažant.

Foto: iStock

Jde hlavně o kousky taneční a zábavné, které se točí kolem lásky a vztahů

Originální svatební mix je volně k dispozici na třech nejpoužívanějších hudebních platformách: Spotify, YouTube Music a Apple Music. Najdete v něm známé evergreeny zlatých slavíků, hity posledních dvaceti let i několik novějších interpretů, kteří si rychle získali oblibu Čechů a Slováků. Jak jinak, jde hlavně o kousky taneční a zábavné, které se točí kolem lásky a vztahů, prostě prečo ho ona lúbi a on ju nie...

Tak na zdraví česko-slovenským párům! Zlatý Bažant je nejoblíbenější a zároveň nejhodnotnější značkou piva na Slovensku. Žádná jiná slovenská značka se nemůže pochlubit více jak milionem prodaných hektolitrů po celém světě.

Prémiový světlý ležák

Foto: Heineken Česká Republika

Zlatý Bažant je nejoblíbenější a zároveň nejhodnotnější značkou piva na Slovensku

Velké oblibě se především těší prémiový světlý ležák Zlatý Bažant, který vyniká vyváženou plnou chutí, výraznou chmelovou vůní a příjemně doznívající hořkostí.

Výběr článků

Načítám