Hlavní obsah

Jaký je nejvhodnější nápoj k obědu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystáte se na oběd s přáteli, rodinou či kolegy z práce. Konečně se rozhodnete pro polední menu a otevíráte nápojový lístek.Někdo sáhne po minerálce, někdo si rád pochutná na čerstvém džusu. Jsou i tací, kteří mají jasnou volbu a to vychlazené pivo. Jaký nejvhodnější nápoj tedy zvolit?

Článek

Každodenní pracovní vytížení bývá vyčerpávající a doba oběda je pro mnohé vysvobození z tohoto pracovního kolotoče. Tento čas pro vás představuje chvilku odpočinku a zároveň načerpání nové energie. Dodržování pitného režimu je nutností, a to především v horkých dnech, kdy je tělo více dehydrované. Minerální voda může být osvěžující, ale nějak zvlášť si na ní nepochutnáme.

V restaurací je nepřeberné množství slazených nápojů, jen si vybrat. Nevýhodou ale je jejich kalorická vydatnost. Leckdo by sáhl po dobrém vínku nebo vychlazeném točeném pivu. Musí pak ale počítat s tím, že na něj velmi brzo dolehne únava a soustředěnost na práci je rázem pryč.

V poslední době stoupá popularita nealkoholických piv, které skvěle osvěží, pomůžou lépe trávit a zároveň nijak neomezují pracovní výkon. Po jeho vypití se nemusíte bát ztěžklých nohou, únavy či dokonce neschopnosti řídit vůz. Vůbec nejpopulárnějším nealkoholickým pivem v České republice je Radegast Birell, který díky unikátnímu výrobnímu procesu dosahuje vynikající chuti a byl také oceněn nejen českými konzumenty, ale také jako nejlepší nealkoholické pivo světa na prestižním Beer World Cup 2008.

Navíc je Radegast Birell vyráběn pouze přírodní cestou, takže kromě zážitku z chuti si můžete i vychutnat dobrý pocit, že jste si k obědu dali něco zdravého.

www.birell.cz

Výběr článků

Načítám